Retur og angrerett

Du har 14 dagers åpent kjøp når du har handlet i nettbutikken. Alle produkter som returneres må være ubrukt og pakket inn i original produktemballasje (slik du mottok produktet). Produktet sendes til oss senest innen 14 dager etter at du mottok leveransen. 

Angret kjøp i nettbutikken?

Dersom du angrer på et kjøp i nettbutikken er det ønskelig at varen er uåpnet, uskadd, ubrukt og i original forpakning/ emballasje. Du har rett til å undersøke varen, på samme måte som du ville gjort før kjøp i butikken. Hvis du prøver eller tester varen på en måte som ikke er forsvarlig og nødvendig, kan du bli ansvarlig for eventuell redusert verdi på varen.

Fyll ut angrerettskjema og returner varene innen 14 dager fra mottak. Angrerettskjemaet fulgte med varene hjem, men du kan også laste det ned her om du hentet varene i butikk.

Det er enkelte unntak fra angreretten:

  • Angreretten gjelder ikke ved næringskjøp
  • Angreretten gjelder ikke ved kjøp av tilhenger, etter at registreringen har forekommet
    Vi anbefaler derfor at du sjekker bruksområde, størrelse og vektklasse nøye før kjøp
  • Angreretten gjelder ikke for undertøy som er tatt ut av forpakningen

Merk at angreretten kun gjelder for varer kjøpt i nettbutikken.

Returordninger

1. Kjøpt på nett – hentet i butikk

Lever angrerettskjema og vis ordrebekreftelse (e-post) i butikken innen 14 dager.

2. Kjøpt på nett – levert hjem/ Post i butikk

Fyll ut angrerettskjema og klistre returetiketten på pakken. Send med posten eller ta det med til en Felleskjøpet-butikk innen 14 dager.

Tilbakebetaling ved bruk av angrerett

Har du angret hele kjøpet får du pengene tilbake, inkludert utsendelsesportoen. Angrer du på deler av leveransen, tilbakebetales verdien på de returnerte varene, eksklusiv utsendelsesportoen. Returportoen er 95 kr, som trekkes fra beløpet på godkjent retur. Tilbakebetalingen vil finne sted innen 14 dager etter at vi har mottatt varene.

Bytte varer?

Varer som skal byttes må være uåpnet, uskadd, ubrukt og i original forpakning/ emballasje. Varer kjøpt i våre butikker kan innen 30 dager fra salgsdato byttes i andre varer eller mot gavekort. Kvittering eller ordrenummer må fremvises.

Det er ikke bytterett på bestillingsvarer, B-varer, salgsvarer, undertøy og hygieneartikler, plantevern, såkorn og såfrø.

Varer som er kjøpt i nettbutikken, må returneres via post, du får penger tilbake og må bestille varen på nytt. Alternativt kan du bytte varene i butikk om de er uåpnet, uskadd, ubrukt og i original forpakning/ emballasje.

For fôr og kraftfôr til alle dyreslag, varer fra maskin, park og anlegg og ettermarked/ verksted gjelder egne retningslinjer.


Ble produktet skadet under transport?

Ta kontakt med Posten, som har transportert pakken.

 

Betalingspartnere