Hjem og Fritid

Hjem og Fritid

Hageslange

Vannslange og hageslange

Når sommeren kommer trenger hage og plen hjelp til å holde seg frodig og grønn. Vi på Felleskjøpet har et bredt utvalg av hageslanger fra markedsledende Gardena. Hos oss finner du et bredt sortiment av vannslanger, svetteslanger, vannkanner, koblinger, vannspredere. Vi har smarte automatiske vanningssystemer med vanningscomputer, dryppvanning og ferievanning. Vi har blant annet utvalg fra kjente merkevarer som Gardena og Hozelock.

Lengder på vannslangene

Våre vannslanger har en standard lengde på 25 meter lang. Hvis du trenger kortere eller lengre vannslanger, er Gardenas vannslanger mellom 20 meter og 50 meter lange. Velg vannslangen som passer til hagen din eller plenen. Hvis du trenger enda lengre vannslanger, kan et par skjøter bli med og utvide slangene dine.

Kjøp vannslange og tilbehør

Hvis du allerede har en vannslange som er for kort, kjøp en vannslange og koble den til din eksisterende slange. Vi har også tilbehør for tilkobling av vannslanger. Vi har slangetrommel og slangevogner for å rulle opp slangen når du er ferdig med vanningen. Lett å oppbevare og oppbevarer vannslangen når den ikke er i bruk. Hvis du heller vil feste en slangetrommel til veggen ved vannkranen på huset, kan du gjøre det med en tilkoblingsslange fra Gardena eller kutte et stykke på en eksisterende vannslange og koble til med en slangetilkobling.

Velg hvilken vannslange som passer til hagen din og behovet ditt for å vanne.

Filter

Kampanjer

Prisklasse

Leveringsalternativer

Merker

Betalingspartnere