Hjem og Fritid

Hjem og Fritid

Bålpanner og utstyr

Bålpanne skaper stemning året rundt. Den er et perfekt utekjøkken året rundt, og den lyser opp og varmer kalde vinterdager. Hvis du ønsker en litt annerledes og sosial aktivitet utendørs, er bålpannen et perfekt samlingspunkt.

Bålpannen kan settes der du selv ønsker, avhengig av hvor solen skinner og hvilken retning vinden tar. Både bålpanne og fyrfat kan brukes med grillrist og kull, eller med ved. Vær bevisst på sikkerhet ved plassering i nærheten av hus og hytte.

I Felleskjøpet har vi et stor utvalg av utstyr til bålpanner. I sortimentet vårt har vi alt fra benker å sitte på til grillrister, gnistfangere og masser av redskap til å lage mat med. Hva med et vaffeljern i støpejern? Eller en popcornkjele som både barn og voksne vil elske å bruke utendørs.

MARSHMALLOWS, POPCORN ELLER BÅLKAFFE?

Pølser eller marshmallows på spyd kan være en stor suksess i barneselskap. Investerer du i en tilhørende popcorngryte kan barna kose seg med snacks utover kvelden. Med gnistfangeren reduserer du gnistspruten til et minimum. Lokket beskytter panna mot vær og vind. På stekehellen kan du lage alt fra pannekaker, til egg og flesk. Teleskopiske grillspyd er både morsomt og praktisk. Med avlastningsbord i eik kan du sette fra deg mat og annet. Vi har også utstyr som passer til opphengskjettingen. Og husk – ingen kaffe smaker som bålkaffe.

FYRFAT

En variant til bålpannen er fyrfat. Et fyrfat er en populær portabel bålpanne. I tillegg til å være praktisk er det et stilrent og moderne ildsted. Fyrfatene kommer i både 60- og 80 cm i diameter. Inviter venner til sommerfest, kollegaene på grillparty, naboene til selskap i det grønne hagerommet eller samle familien til middagskos en søndag.

SIKRERE BÅLFYRING

Bålpannen gir en sikrere bålfyring. Føttene reguleres lett etter underlaget, slik at bålpannen står stødig uansett underlag. Under pannen er det et smart oppsamlingskar for fett, aske og glør. Gnistfangeren beskytter nysgjerrige barnehender mot flammene og omgivelsene mot brann. Espegard bålpanne er et sikrere ildsted som kan brukes til alle årstider, uten å skade underlaget. Espegard Fyrfat har et eget varmeskjold, som henger under fyrfatet.

VEDLIKEHOLD AV BÅLPANNEN

Bålpannen er utsatt for vær og vind. Vår bålpanne er av meget høy kvalitet, men et godt produkt fortjener likevel et godt vedlikehold. Espegard bålpanneolje hjelper deg med å holde bålpannen flott, og den får lengre levetid. Bruk oljen på avlastningsbordet for å beholde den flotte eikefargen, og smør gjerne selve pannen også. Ved å bruke lokket beskytter du selve bålpannen når den ikke er i bruk.

Se også våre tips: oppskrifter på mat for bålpanne

Vi ønsker dere en flott uteopplevelse!

 

Filter

Kampanjer

Prisklasse

Leveringsalternativer

Merker

Betalingspartnere