Webinar: Lønnsomt grovfôr (3 av 3) - Fôropptak og fôring av mjølkeku med ulike grovfôrkvaliteter, tolking av fôrprøver, planlegging og utfôring.

Webinar: Lønnsomt grovfôr (3 av 3) - Fôropptak og fôring av mjølkeku med ulike grovfôrkvaliteter, tolking av fôrprøver, planlegging og utfôring.

Sett deg med en kaffekopp foran pc’en og bli med på sending 3 av 3 i vår webinarserie til deg som drøvbonde!

Webinarserien tar for seg sentrale temaer der vi gir råd for mer lønnsomt grovfôr – fra det dyrkes til det tas i bruk til fôring.

Felleskjøpet er i den heldige og unike situasjonen at vi har spesialister på agronomi, fôring og maskiner. Det er i grensesnittet agronomikunnskap, fôring og utnytting av maskinene du oppnår den gode produksjonsøkonomien. Denne kunnskapen deler vi gladelig med kundene våre. Maskinfolka, agronomene og fôringsekspertene har stukket hodene i hop og satt sammen «enkeltepisoder» som blir til tre webinarer rettet mot drøvbonden.

I denne sendingen vil vi snakke om mjølkekuas fôropptak, hvordan du skal tolke fôrprøver og planlegge fôringa, utfôring og hvordan fôre mjølkekua med ulike grovfôrkvaliteter.

Spesialistene du vil høre fra er Jon Ivar Mælen (produktsjef innendørsmekanisering), Tonje Eilerås (fagsjef drøv), Bård Svarstad (produktsjef John Deere) og Thomas Vidhøy (produktsjef maskin).
Det vil være mulighet for å stille spørsmål til våre eksperter!

Vi vet dere er travle, så vi tar opptak. Får du ikke med deg webinaret direkte vil du finne opptakene her, etter hvert som de avholdes.

Klikk her for å delta

Velkommen!

Tid:

onsdag 25. september, kl. 11:00

Adresse:

Webinar på teams

Betalingspartnere