Webinar: Lønnsom kornproduksjon (3 av 3) - Kornhandel, tresking, tørking og lagring

Webinar: Lønnsom kornproduksjon (3 av 3) - Kornhandel, tresking, tørking og lagring

Sett deg med en kaffekopp foran pc’en og bli med på sending 3 av 3 i vår webinarserie til deg som kornbonde!

Webinarserien tar for seg sentrale temaer der vi gir råd for mer lønnsom kornproduksjon – fra dyrking til det leveres på kornmottak.

Felleskjøpet er i den heldige og unike situasjonen at vi har spesialister på både agronomi og maskiner. Det er i grensesnittet agronomikunnskap og utnytting av maskinene kornbonden oppnår den gode produksjonsøkonomien. Denne kunnskapen deler vi gladelig med kundene våre. Maskinfolka og agronomene har stukket hodene i hop og satt sammen «enkeltepisoder» som blir til tre webinarer rettet mot kornbonden.

I denne sendingen vil vi snakke om kornhandel, tresking og hvordan du bør tørke og lagre kornet ditt for å oppnå best lønnsomhet og kvalitet. Vi vil også ta en titt på logistikkløsninger og avtaler vi tilbyr.

Spesialistene du vil høre fra er Kjetil Randem (forretningsområdesjef kornhandel), Bård Svarstad (produktsjef John Deere), Dyre Saxrud (salgskonsulent innendørsmekanisering) og Lars Christian Søberg Hansen (teknisk maskin).

Det vil være mulighet for å stille spørsmål til våre eksperter!

Vi vet dere er travle, så vi tar opptak. Får du ikke med deg webinaret direkte vil du finne opptakene her, etter hvert som de avholdes

Klikk her for å delta

Velkommen!

Tid:

onsdag 26. juni, kl. 19:00

Adresse:

Webinar på teams

Betalingspartnere